Behandlingar

 

KLASSISK MASSAGE

Den svenka klassiska massagen är en av de mest populära massagemetoderna i världen. Genom strykningar och knådningar löses spända muskler och muskelknutor upp så att blodet kan strömma fritt, syre och näring tillförs och slaggprodukter sköljs bort. är musklerna alltför stela så hindras blodet att strömma som det ska och en inflammation kan uppstå vilket medför smärta och rörelseinskränkning. Klassisk massage är bred i sin utformning och kan ges i alltifrån en lättare massage likt taktil till hårdare idrottsmassage, allt efter kundens behov. Jag använder mig av KAT-metoden (kontraktion, avspänning, töj).

 

IDROTTSMASSAGE

Vid en idrottsmassage behandling så görs först en mer noggrann undersökning av problemet där muskler och leder gås igenom. Det görs en kortare rörelseanalys och test av specifika muskler som kan störa den normala funktionen och rörligheten. Man arbetar mer med triggerpunkter, stretching och töjningar. Du behöver inte vara elitidrottare för att få en idrottsmassage. Vid idrottsmassage kommer resultatet i första hand.

 

ENERGIMASSAGE

En blandning av massage och akupressur. Har sitt ursprung från Kina och Japan. Bygger på att med hjälp av massage och tryck på akupunkturpunkter och dess meridianer lösa upp spänningar och blockeringar som uppstått. Kunden sitter framåtlutad i en energistol. Behandlingen utförs efter ett speciellt schema, huvud, axlar, rygg, säte, armar och händer. Kunden behåller tröjan på.

Priser

30 min 390 kr

45 min 570 kr

60 min 650 kr

 

Företagsmassage

Det blir allt vanligare att vi stressar, arbetar ensidigt, statiskt och ergonomiskt felaktigt. Vilket leder till att allt fler får problem med nacke, axlar och rygg. Varje dag en anställd är sjukskriven pga muskulära problem så kostar det företaget mycket pengar.

Friskvård är avdragsgillt för företag

 

Är du och ditt företag intresserade att få massage på arbetsplatsen (minst 4 stycken/gång).

Endast 30 min behandlingar

Jag som massör ordnar allt med bänk, massageolja och handdukar m,m och ni står för lokalen.

Mer rabatt ju fler ni är

 

 

Börjar åter arbeta 24/10-19

 

Då jag har bestämt mig för att gå upp i tid som undersköterska så har jag sagt upp lokalen f.o.m 31/12.

Jag kommer att forsätta med företagsmassage och kommer även att ha möjlighet att ta emot kunder i hemmet. Bokar då tid via mail, sms.

 

Öppettider

Tisdag 9-18

Onsdag 9-13

Torsdag 9-18

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)